Skip to content

OM OSS

Ekenäs Däckmarket

Ekenäs Däckmarket grundades 1990 men började sälja däck och fälgar redan 1986, då vid den gamla servicestation Esso i Ekenäs. I dag har företaget en bred erfarenhet av branschen och en lång historia att bygga vidare på. Som en ledande däckhandlare i västra Nyland vill vi vara ditt förstahandsval när du ska byta däck, köpa fälgar eller göra däckservice.

Ekenäs Däckmarket grundades av Kjell Danielsson och har fått sitt officiella namn, Oy Daniek Ab, av sin grundare. Sedan 2015 drivs företaget av Kjells söner Mats och Kim. Kjell äger ännu en del av företaget men verksamheten sköts av sönerna. Ekenäs Däckmarket har en årlig omsättning på runt två miljoner euro och vid sidan av ägarna fyra anställda året om. Under däckbytessäsongerna sysselsätter vi ytterligare två till tre personer. Vår personal skolas kontinuerligt för att behärska den senaste tekniken och ge dig bästa möjliga service.

Företaget hör till den inhemska detaljhandelskedjan Däckmarket/Rengasmarket som har över 70 servicepunkter över hela Finland. Samtliga servicepunkter är egenföretagare men har Continental, Gislaved och Matador som huvudmärken och samarbetar nära med Continental Rengas Oy. Ekenäs Däckmarket säljer däck till det mesta, allt från skottkärror och motorcyklar till person- och paketbilar. Vi vill betjäna dig så bra som möjligt och erbjuder därför:

Välkommen till oss på Vitsippsgränden 1 i Ekenäs, invid 25:an!

ÄR DET NÅGOT DU FUNDERAR?
KONTAKTA OSS!

Vi svarar så fort som möjligt på er e-post, men om saken är brådskande ber vi er ringa oss:

019 246 2504

This field is for validation purposes and should be left unchanged.